16.01.2021 00:53:58

Hisense LTDN50D36TUK HAS sound but black screen and no visible display in background


Turns on and off from the remote with corresponding red or blue led, and volume works...I can listen to the news ok.  I replaced existing T-Con board BD 42T34-C03 with a  known working board with the same ID with no change.


Ive ordered an LED tester which should be here Monday.  I have checked and cant read any V off the HLL-4855WF RSAG7.820.5687/ROH power boards two pin LED connector?

Also none of the printed values on the RSAG7.820.5842/ROH main board connector seem to correspond with the printed values, eg, one gnd appears to have ~20V and others are low(??).

If nothing else,  should I swap the main board next before trying a power board.  Which seems to be what the less tha helpful Hisense service manual guides.

Any help gratefully received...nothing else to do at the moment...

16.01.2021 00:58:38



*(correction) Also none of the printed values on the the power boards connector to the RSAG7.820.5842/ROH main board connector seem to correspond with the printed values, 


16.01.2021 01:49:04



Forgot the most important detail.

This was after the main rcd on the distribution (fuse) board was tripped by a fault with the central heating pump while the TV was switched on.  So I assume a power surge either when it tripped or was reset. 


06.02.2022 20:55:09



Hi


servicemanuals.org will not be held liable in any way whatsoever for any losses including machine failure,
damage to property or injuries sustained to any persons or third-parties as a direct or indirect use of this site.